Фирма со седиште во Прилеп има потреба од дипломиран машински инжинер, за работно место проектант конструктор на термоенергетски системи.

 

 

Работата е во канцеларија и на објекти, а работните обврски вклучуваат службени патувања во земјата или странство.  Кандитатите треба да не бидат постари од 40 год. Можат да бидат од машки и женски пол. Потребно е да имаат познавање на англиски јазик, работно искуство не е неопходно. Плата од 15000 до 35000 ден. Сите заинтересирани кандидати да испратат биографија на е-маил користејќи го полето Аплицирај веднаш на следниот линк.

 

Пријавувањето трае до 30 ноември 2017 година.

Leave a comment