Агенција за привремени вработувања РЕАЛНОСТ-06 Прилеп има потреба од работник на работна позиција администратор.

 

Работен однос тип: неопределено

Работни часови дневно8

Работни часови неделно40

Работно време од: 08-16

Повеќе информации околу аплицирањето на следната е-меил адреса: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. или на телефонскиот број: 048-422-143

Краен рок за аплицирање: 07.11.2017

 

 

Leave a comment