Микросам Ад Прилеп има потреба од електротехничар

Друштво за електроника дизајнирање и производство МИКРОСАМ увоз-извоз Прилеп АД има потреба од работник од областа на електрониката и телекомуникациите.

ДООЕЛ Старт-Еден Прилеп има потреба од раководител на сектор

ДООЕЛ СТАРТ-ЕДЕН увоз-извоз Прилеп има потреба од работник од областа на администрацијата.

ПЗУ Херба Прилеп има потреба од фармацевтски техничар

Приватна здравствена установа-аптека ХЕРБА П.О. Прилеп има потреба од работник од областа на фармацијата.

Крин Производство Прилеп има потреба од градежен инженер

„КРИН ПРОИЗВОДСТВО“ ДОО, с. Беровци, Прилеп, има потреба од еден работник.

Ламинати ком ДОО Прилеп има потреба од работници со високо образование

Ламинати ком ДОО од Прилеп е производител на композитни материјали и делови од композитни материјали.

Како извозно ориентирана фирма, тимот Ламинати Ком е постојано отворен за нови креативни и динамични членови.

Чапе Фунги има потреба од менаџер за продажба

Чапе Фунги - Демир Хисар компанија за преработка, извоз и малопродажба на шумски печурки и плодови, заради зголемен обем на работа објавува оглас за Менаџер за Продажба за територијата на Македонија. Работното место е во Демир Хисар и е отворено за работници од битолски, демирхисарски, кичевски, крушевски, охридски, прилепски и ресенски регион со организиран превоз од Битола.

Ваш Курир плус ДООЕЛ Прилеп има потреба од двајца возачи

Ваш Курир плус ДООЕЛ Прилеп има потреба од двајца работници на работна позиција возач.

Комфи Ангел има потреба од административен асистент за продажба

Доколку сакате да работите во динамична средина во која  секогаш се отварени вратите за младите амбициозни и квалитетни кадри, Ве повикуваме да аплицирате на огласот за Административен асистент во сектор продажба.