“The Intern Group” е водечки снабдувач на програми за практикантска работа на новите пазари во Колумбија.

 

Тие им нудат на интернационални студенти практиканство во врвни приватни компании, невладини организации и државни министерства.


Аплицирајте сега за прекрасно искуство и поттикнете го вашиот професионален развој!

 

Развивајте го вашиот шпански јазик и проширувајте ги вашите перспективи додека водете бизнис преку стажирање во возбудливата Колумбија!

Повеќе информации на следниот линк.6617 comments

Leave a comment