Русија бара волонтери за Светскиот фудбалски куп во 2018 година кој ќе се одржи во таа земја. Волонтерите треба да бидат динамични и весели, да зборуваат странски јазици и да имаат професионални вештини.   Повеќе за пријавувањето пронајдете 
ОВДЕ.

 

Краен рок за пријавување:  10.05.2018

3183 comments

 • CarrieAttet CarrieAttet 23 Nov 2017

  4000 loan
  quickens loans
  payday loans lenders only
  financial loans

  Reply
 • KennethDrota KennethDrota 23 Nov 2017

  order-cialis.com
  buy cialis online
  cialis forum where to buy
  cialis prices
  cialis tabletas for sale

  Reply
 • KennethFap KennethFap 23 Nov 2017

  can buy cialis over counter usa
  buy cialis online
  best place to buy cialis uk
  cialis online
  buy cialis online eu

  Reply

Leave a comment