„Микросам АД“ Прилеп објавува оглас за студентска пракса.

 

Во насока на професионално усовршување на младите, Микросам АД Прилеп нуди пракса со полно работно време за студентите од сите Технички факултети со завршена втора година на факултет.

Придобивки:

-        2 месечна практикантска работа со ментор

-        Континуиран процес на учење со работа на проекти

-        Одлични услови за работа во креативна средина

-        Стекнување искуство во светски позната компанија со амбициозен и професионален тим

-        Организиран превоз и храна

Сите студенти (додипломци, дипломирани и постдипломци) на Техничките факултети кои се насочени кон успех, може да се информираат повеќе за оваа студентска пракса на следниот линк.

Краен рок за аплицирање 30 јуни 2018 г.

Leave a comment