АрцелорМиттал е светска водечка компанија за производство на челик, со претставништва во над 60 земји. Имаме отворено три практикантски позиции за работа во Одделот за Валање – електро одржување, машинско одржување и процес на производство на тандем/емулзионо.

Наменето за: студенти и дипломци од Машински, Електро и Технолошко- металуршки факултет, кои се одговорни и структурни во работата, се комуникативни, тимски ориентирани, сакаат предизвици и се насочени кон успех.

Работни задачи: праксата подразбира работа со полно работно време на анализа на потрошувачка на електрична енергија на производствените линии, анализа на машински застои и превентивно одржување, соодветно на позицијата.

Придобивки:

-       3 месечна практикантска работа со ментор

-       континуиран процес на учење и развој на вештини

-       покриени трошоци за превоз и храна

-       професионална работна атмосфера

Како да аплицирам?

Испратете го своето CV на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., со назнака „Апликација за пракса – Оддел Валање“.

Краен рок за аплицирање: 22 јануари 2018.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Leave a comment