Русија бара волонтери за Светскиот фудбалски куп во 2018 година кој ќе се одржи во таа земја. Волонтерите треба да бидат динамични и весели, да зборуваат странски јазици и да имаат професионални вештини.   Повеќе за пријавувањето пронајдете 
ОВДЕ.

 

Краен рок за пријавување:  10.05.2018

3882 comments

Leave a comment