Невладината организација „Македонија 2025“ е во потрага по практикант

Се бара млад ентузијаст кој е подготвен да учи и да се предизвика себеси во нови средини. Генерално, кандидатот треба да има познавање или искуство со видео монтажа, уредување на содржини и работа во Wordpress.

Стекнете работно искуство во водечката компанија за производство на челик АрцеролМиттал

АрцелорМиттал е светска водечка компанија за производство на челик, со претставништва во над 60 земји. Имаме отворено три практикантски позиции за работа во Одделот за Валање – електро одржување, машинско одржување и процес на производство на тандем/емулзионо.

Волонтирајте во Колумбија преку The Intern Group

“The Intern Group” е водечки снабдувач на програми за практикантска работа на новите пазари во Колумбија.

Волонтирајте на светскиот куп во Русија - 2018

Русија бара волонтери за Светскиот фудбалски куп во 2018 година кој ќе се одржи во таа земја. Волонтерите треба да бидат динамични и весели, да зборуваат странски јазици и да имаат професионални вештини.