Волонтирање и пракса

Повик за младински работници

ЦМА Крик објавува повик за 6 младински работници за спроведување на младински програми во 3 специјални училишта.

Волонтирајте во Колумбија преку The Intern Group

“The Intern Group” е водечки снабдувач на програми за практикантска работа на новите пазари во Колумбија.