Отворен ден за специјалистичкo дуалнo образование. За најдобрите 5 апликанти, АБИТ доделува 5 стипендии со 50% од школарината на сертификациите.

 

Аплицирајте на следниот линк.

Пријави се навреме! Ограничен број слушатели!

Научи повеќе за она што сакаш да го работиш. Поголеми вештини, поголеми можности.

 

АБИТ и Институтот ХАЈДЕЛЕБРГ, 

Ве покануваат на отворен ден за специјалистички дуални студии.

ДОЈДИ, ЗАПОЗНАЈ СЕ, ОТКРИЈ ЈА ТВОЈАТА ВЕШТИНА!

-        Школа за банкарство

-        Школа за финансии

-        Школа за ИТ

-        MBA in Finance & Controlling (dual degree)

-        MBA in Business Data Governance & Business Informatics

Место: АБИТ („Орце Николов“ бр.75, Скопје)

19 февруари, 2019

Почеток: 17:00 часот

Присутните ќе имаат можност непосредно преку дебата со раководителите на сертификационите програми и предавачите (истакнати експерти во секоја област) да се запознаат со: содржината на магистерските студии, специјализациите, начинот на полагање, испитните сесии, уписните рокови, потребните критериуми за упис, како и начинот и условите за плаќање.

Поддржано од:

-        ФОРУМ Институтот од ХАЈДЕЛБЕРГ

-        ХОРВАТ Академијата од ШТУДГАРД

-        Универзитетот од МАНХАЈМ

-        СТРАШЕК Институтот за иновации и претпримеништво, како дел од EBS прворангираната Бизнис школа во Германија.

 

Контакт: 070/355-656, 071/215-118, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,%This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Краен рок за аплицирање: 18 февруари 2019 година

Leave a comment