Дали сте заинтересирани за онлајн додипломски или мастер програми од областа на бизнисот, правото, едукацијата, јавното здравје или психологија?

Универзитетот South Wales нуди од 50 до 80% на одредени стипендии доколку ги изучувате онлајн програмите.

 

 Критериуми за стипендијата:

-       Да заработувате помалку од 20,000 USD годишно

-       Да можете да ги започнете со академските студии 6 месеци од датумот кога сте ги добиле сретствата за една од понудените програми

-       Да ги исполнете условите за влез на програмата

 

Краен рок за аплицирање: 18.01.2018

 

Повеќе информации за стипендијата и начинот на аплицирање на следниот линк.

Leave a comment