Бесплатно онлајн предавање на тема: ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА.

Зошто е клучна за 80% од твојот успех?

Вклучи се на 8 октомври, во 19 часотна фб страната на Симбиотика - Институт за индивидуален и организациски развој и проследи го предавањето.

Д-р Лазар Ѓуров, универзитетски професор ќе го води онлајн предавањето- обучувач и консултант.

Пријави се врши на следниот линк доколку сакаш, можеш да поставиш и прашање.

Уште една одлична можност за твој личен развој!

Исто така, можеш да учествувај и да освоиш бесплатна 3-дневна обука за Емоционална интелигенција која инаку има вредност од 8500 денари.

Обуката се одржува на 20, 21 и 27.10.2018.

Повеќе информации околу обуката можеш да најдеш тука.

Научи како емоциите да бидат твои сојузници, а не непријатели!

Развиј ја најважната способност за УСПЕШЕН ЖИВОТ!

Leave a comment