Националниот истражувачки Московски државен универзитет за градежништво (НИУ МГСУ) спроведува Летни школи за студенти од целиот свет.

 

Во моментот се реализираат три летни школи за инженерски, градежни и архитектонски предмети.

Летната школа “Modern Technologies for Construction industry”  ќе се одвива во периодот од 14-ти јули до 28 јули 2018 година.

Летната школа “Smart House Design” ќе биде од 19-ти август до 01-ви септември 2018 година.

Летната школа “Residential Development in Moscow of the 20th and 21st century” ќе биде од 19-ти август до први септември.

Краен рок за аплицирање е 01-ви јуни 2018 година.

Деталните информации за обуките, наставата, сместувањето, аплицирањето, програмата, цена, како и контакти, може да ги најдете на следниот линк.

Leave a comment