Центарот за Едукација и Кариера „Отворен свет“ – Center for Education and Career одржува обука за управување со промени во приватниот и професионалниот живот.

 

Обуката ќе се одржува на 10-ти и 17-ти мај 2018 година (четврток) со почеток од 17:00 - 20:00 часот.

Краен рок за аплицирање: 05-ти мај 2018 година.На следниот линк пополнете ја апликацијата за учество.

Котизација за учество: 1600 денари. 30% попуст за студенти и самохрани родители.

Краен рок за уплата на котизација: 07.05.2018 на жиро сметката на ЦЕК ОС 240040106955428 - Уни Банка

Доколку имате прашања контактирајте не’ на: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Leave a comment