AUBG – Американскиот Универзитет во Бугарија Ве информира и Ве поканува на летните програми наменети за ученици од целиот свет на возраст од 14 до 18 години.

 

Educational Summer Camp 2018 е за ученици од 14 до 18 години и ќе биде во периодот од 1 јули до 14 јули 2018 година.

Искористете го летниот период за да научите нешто ново, развиете ги Вашите вештини и подобрите го Вашето познавање на англискиот јазик...и истовремено стекнете пријатели од целиот свет. 

На следниот линк може да ја прочитате програмата.

КАКО ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ - Аплицирајте на време и резервирајте го Вашето место, бидејќи местата се ограничени. 

Напомена: Потребно е солидно познавање на англискиот јазик.

Краен рок за пријавување: 8-ми јуни 2018 година. 

Leave a comment