Од 15-ти jуни почнува првиот круг на бесплатни онлајн курсеви кои се дел од проектот “Shift => кон онлјан и офлајн заедница за претприемништво”.

 

 

Курсевите ќе бидат на тема претприемништвото, бизнис комуникација, проектен менаџмент и англиски јазик. Курсевите ќе бидат на македонски јазик.

За да се регистрирате за курсевите одете на следниот линк.

 

 

Leave a comment