Здружение Центар за интеркултурен дијалог во соработка со партнерите од Србија, Албанија, Финска, Хрватска, Шпанија, Литванија и Косово објавува јавен повик за три бесплатни онлајн курсеви.

Онлајн курсевите се со флексибилен распоред кој ќе ви овозможи да го приспособите вашето учество на потребите кои ги имате. Во времетраење од 20 минути до 4 часа неделно, во период од 1 до 3 недели.

Oнлајн курсевите се бесплатни и се одвиваат на англиски јазик.

Повеќе информации на следниов линк.

Превземено од mladi.mk

 

6190 comments

Leave a comment