Katerina

Katerina

Волонтирање во Метаморфозис

Волонтирање во Метаморфозис

Фондацијата Метаморфозис како дел од своите активности за зајакнување на капацитетите отвора можност за сите заинтересирани да се вклучат како волонтери во работата на организацијата.