Техничкиот Универзитет во Острава, Република Чешка, нуди летни школи за 2018 година.

За летото 2018 година, имаат подготвено 10 интересни еднонеделни курсеви. Секој курс трае пет работни дена. Ова е одлична можност за откривање нови места, запознавање луѓе, и учење нови нешта.

Курсевите ќе се одржуваат на англиски јазик. На крајот од курсевите, на учесниците ќе им се доделат сертификати.

Сите коишто се заинтересирани, треба да пратат е-меил на следната адреса: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Повеќе информации за летните школи може да најдете на следниот линк.

Краен рок за пријавување е 31 мај 2018 година.

 

Leave a comment