Elena

Elena

Волонтер од Мировен Корпус во ИНФО СЕГА Кавадарци

Волонтер од Мировен Корпус во ИНФО СЕГА Кавадарци

Цезар Нава и нов волонтер од Мировен Корпус кој ке работи во наредните 2 години во ИНФО СЕГА Кавадарци. Прочитајте повеќе за него и неговите први импресии од Македонија и Кавадарци.