The Nature Conservancy организира натпревар за најдобра фотографија.

 

Може да се натпреварувате во една од следните категории: луѓе и природа, пејзаж, вода, дивиживотни, градови и природа, и една фотографија по избор на публиката.

Сите добитници ќе бидат објавени навеб страната www.nature.org, како и на Фејсбук и  Инстаграм.

Креаторот на најдобрата фотографија ќе добие комплет дигитален фото апарат во вредност од 3 000 американски долари, и 2 000 американски долари.

Фотографиите се испраќаат до 31-ви мај 2018 година. Публиката гласа за сликите од 1-ви јуни до 14-ти јуни 2018 година. Победниците ќе бидат објавени до 25-ти јуни 2018 година.

Повеќе информации за условите за учество на натпреварот може да најдете на следниот линк.

Одберете ја вашата омилена фотографија и испратете ја!

Leave a comment