Конкурсот за запишување на студенти во прва година на прв циклус правни студии на Правниот факултет при Универзитетот "Св. Климент Охридски" - Битола за академската 2017/2018 година предвидува запишување на: 160 студенти во Битола, 80 студенти во Кичево и 80 студенти во Струга.

 

 

 

 

Секој заинтересиран кандидат за пријавување и запишување на Правниот факултет треба да се најави на www.upisi.uklo.edu.mk и да ја пополни комплетната пријава. Потоа на денот на уписите се доставуваат документите заедно со бројот од електронската апликација.

6 comments

 • LarReum LarReum 17 Nov 2017

  Cialis Para Impotencia Cialis Da Comprare Amoxicillin And Acne viagra Comprar Cialis Gibraltar

  Reply
 • LarReum LarReum 04 Nov 2017

  Levitra Quanto Tempo Prima Propecia Hautarzt Below Skin Swelling Amoxicillin Allergy Treatment viagra online prescription Achat Viagra 25 Mg

  Reply
 • LarReum LarReum 02 Nov 2017

  Canadian Pharmacy Meds Online viagra online prescription Farmaco Levitra Generico Levitra Apothekenpflichtig

  Reply

Leave a comment