Овој краткорочен ЕВС проект им овозможува на волонтерите да учествуваат во активностите на нашата организација и да соработуваат со други партнерски институции за организирање на локалниот еколошки фестивал "Казанлак" (седмо издание). Проектот ќе се одржи во Казанлак (Бугарија), за време на неговиот истакнат фестивал на розите.

Место: Казанлак, Бугарија

Организација - домаќин: YiA 18, во партнерство со YDCMA – NGO

Времетраење на проектот: 2 месеци

Период: 16/05/2019 до 12/07/2019

Краен рок за аплицирање: 30/09/2018

Начин на аплицирање:
Доколку сте заинтересирани да бидете ЕВС волонтер на овој проект испратете Ваша биографија во PDF формат, како и мотивационо писмо на англиски јазик на следниот линк: https://form.jotformeu.com/70112550622341/

Leave a comment