Анета

Анета

Едукативни работилници на тема Младинско учество во процесот на донесување одлуки

Едукативни работилници на тема Младинско учество во процесот на донесување одлуки

 

Денес, 15.10.2018 година започна втората фаза од проектот „Вклучи се и ти, заедно да сме активни“ и се одржа првата работилница на тема Механизми за младинско учество во процесот на донесување на одлуки во СОУ„Добри Даскавов“ Кавадарци .Опфатени беа 60 млади лица кои беа обучени на тема Совет на Млади и Училишен Парламент.