Вработување

Вработување во Вивакс на позиција Инженер за одржување

Вивакс е македонска компанија која постои повеќе од 24 години и брои повеќе од 100 вработени. Постојаното вложување во модернизација на производствените процеси, ја прават една од најуспешните компании на Балканот, во полето на производство на овошни сокови.

Секој напредок и достигнат успех на компанијата е резултат на успешното функционирање на целиот тим, желбата за заедничка работа и позитивната енергија.

Вработување во Вивакс на позиција Инженер за автоматика

Вивакс е македонска компанија која постои повеќе од 24 години и брои повеќе од 100 вработени. Постојаното вложување во модернизација на производствените процеси, ја прават една од најуспешните компании на Балканот, во полето на производство на овошни сокови.

Секој напредок и достигнат успех на компанијата е резултат на успешното функционирање на целиот тим, желбата за заедничка работа и позитивната енергија.

Brainster вработува!

Тимот на Brainster е во потрага по искусен PHP Developer. Условите коишто треба да ги исполнувате:

Отворен повик за лидери на GLOW & YMLP кампот 2019 !

YMCA Битола објавува повик за персонал за работа во камп и советници за обука.

Орион Инженеринг со оглас за вработување

Орион Инженеринг има потреба од вработување на на 2 лица како оператори за работа на машина CNC фрези, стругови со работно и безработно искуство (предимство имаат кандидатите со работно искуство) и се работи во 2 смени.

Работа на брод преку Коузон

Сакате да работите на бродовите за крстарење т.н ултра луксузни пловечки хотели?