Паметни телефони, компјутери, телевизори со рамен екран, интернет.... Ние луѓето не можеме да го замислиме животот без нив.

Но, како го светот на мачки одговори на појавата на модерната технолошка револуција?

 

 

Тоа може да се забележи од серијата фотографии направени „пред“ и „потоа“. 

1. Лежење на телевизорот 

2. Заземање на личниот простор на луѓето

 

3. Топлење во зима

 

 

4.Ловење глувци

 

 

5.Играње со клопче

 

 

6.Гледање птици

 

 

7.Ловење риби

 

 

8.Сликање со мачето

Leave a comment