По повод Светскиот ден на хуманитарната работа на 19 август 2011 година во просториите на Младинскиот Информативен и Советодавен центар ИНФО СЕГА се спроведе хуманитарна акција под мотото „Биди хуман, помогни“. Интересот на граѓаните да донираат облека беше голем и се собраа над 30 пакети облека. Во соработка со Меѓуопштинскиот центар за социјални работи Прилеп, донираната облека им беше доделена на три семејства од Прилеп.

 

ИНФО СЕГА им се заблагодарува на сите граѓани кои донираа облека.

По повод Светскиот ден на хуманитарната работа на 19 август 2011 година во просториите на Младинскиот Информативен и Советодавен центар ИНФО СЕГА се спроведе хуманитарна акција под мотото „Биди хуман, помогни“. Интересот на граѓаните да донираат облека беше голем и се собраа над 30 пакети облека. Во соработка со Меѓуопштинскиот центар за социјални работи Прилеп, донираната облека им беше доделена на три семејства од Прилеп.

 

ИНФО СЕГА им се заблагодарува на сите граѓани кои донираа облека.

Leave a comment