Во четврток,  01 јули 2010 година со почеток од 19:00 h на летната бина на плоштадот  Александрија - Прилеп, Младински Совет Прилеп ќе организира музичкиот настан “ВКЛУЧЕТЕ НЕ!“.

Овој настан е дел од промотивната кампања на проектот “Информирани – Мотивирани - ВКЛУЧЕНИ!“ кој се имплементира во општините Прилеп и Кавадарци. Целта на проектот е да се зголеми учеството на младите во процесите на донесување на одлуки и политики на локално ниво.

 

На настанот ќе настапат млади музички групи од  општина Прилеп.

Во четврток,  01 јули 2010 година со почеток од 19:00 h на летната бина на плоштадот  Александрија - Прилеп, Младински Совет Прилеп ќе организира музичкиот настан “ВКЛУЧЕТЕ НЕ!“.

Овој настан е дел од промотивната кампања на проектот “Информирани – Мотивирани - ВКЛУЧЕНИ!“ кој се имплементира во општините Прилеп и Кавадарци. Целта на проектот е да се зголеми учеството на младите во процесите на донесување на одлуки и политики на локално ниво.

 

На настанот ќе настапат млади музички групи од  општина Прилеп.

Leave a comment