CGTrader е најголемиот пазар за 3D моделирање, поддржан од големата дизајнерска заедница и има повеќе од 1,2 милиони членови. 

 

CGTrader е основана со цел да се обезбедат фер услови на пазарот за 3D дизајнери.

Секоја година CGTrader ги повикува студентите да истражуваат во полето на технологијата со пишување на есеј за тоа како иновативните технологии ги трансформираат нашите животи.

Услови:

-Минимум 2,5 Успех;

-средно образование,студент на додипломски или постдипломски студии;

Запишан семестаркако редовен студент во една академска институција од 1 јануари 2018 - 31 август 2018 година.

Награда

Учествувајте на предизвикот од CGTrader Стипендија 2018 за да освоите 3000 американски долари за вашите трошоци за образование. Занајдобриот есеј ќе бидат доделени 2000 американски долари, додека двата второпласирани ќе добијат по 500 американски долари.

Како да аплицирам?

Напишете есеј за "Нашиот живот на вселенски брод: иднината на човештвото" на англиски јазик;

Должина наЕсеј: 500-1000 зборови;

Поднесете го вашиот есеј преку онлајн формуларот;

Рок на поднесување - 14 декември 2018;

Победниците ќе бидат објавени на 4 јануари, 2019 година, на блог на CGTrader и ќе бидат известени директно преку е-маил, обезбеден по регистрацијата.

За повеќе информации, посетете ја официјалната веб страна.

Leave a comment