Ги известуваме граѓаните на Општина Прилеп дека патничките и товарните возови од денес повторно се враќаат на пругите.

Поради штрајк на вработените во Македонски Железници возниот ред беше два дена во прекин. Но од денес железничкиот сообрајќај е нормализиран.

Leave a comment