За оние кои се навикнати на чевли, лепенките за стапала се алтернатива за да можат да почуствуваат како е да се оди бос, било каде.

 

Лепенките лесно се местат и вадат, заштитуваат од лизгање, посекотини и жежок песок. Тие се употребуваат само еднаш. Има различни големини и бои.

Можат да се порачаат скоро од сите онлајн продавници. 

Leave a comment