На 18 и 16 август 2017 година, во просториите на ИНФО СЕГА беа одржани две креативни работилници за деца на тема “bookmarks”.

 

Во првиот дел од работилниците децата играа разни игри за тимска работа и меѓусебно запознавање.

Додека пак, во делот на изработката на обележувачите на страници за книга, децата заедно со волонтерот од Италија, Давиде Бетинели, ги завршија своите проекти задоволно.

14 comments

 • LarReum LarReum 06 Dec 2017

  Best Online Pharmacy For Generic Viagra Where Sells Genuine Clomid In The Uk levitra 40 mg Il Viagra Fa Male Al Fegato Viagra Verschiedene Starken

  Reply
 • LarReum LarReum 30 Nov 2017

  Acheter Lioresal En Ligne Priligy Sicher Kaufen Nolvadex Tamoxifen For Sale Uk cialis Viagra Pfizer Internet Et Priligy Viagra Ensemble

  Reply
 • LarReum LarReum 19 Nov 2017

  Generic Cialis Online Pharmacy Reviews Propecia Irreversible Side Effects cialis Viagra Cialis Panorama

  Reply

Leave a comment