Се одржа осмата летна креативна работилница за деца во просториите на Младинскиот центар ИНФО СЕГА на тема Музика и караоке. Децата играа разни игри поврзани со ритам и музика, пееја песни и се забавуваа. На денешната работилница присуствуваше и ЕВС волонтерот Ерди од Турција кој ги запозна децата со факти за Турција и со турска музика. На работилницата присуствуваа 14 деца.

 

Летните креативни работилници ќе продолжат да се случуваат во текот на летото секоја среда и петок.

1171 comments

 • Lbvwbleara Lbvwbleara 15 Dec 2017

  http://cialisovnsm.com/
  free cialis samples
  [url=http://cialisovnsm.com/]cialis dosage[/url]
  cialis sale
  cialis soft tabs

  Reply
 • Edwinindug Edwinindug 15 Dec 2017

  generic viagra any good
  viagra without prescription
  buying viagra online safely
  viagra without a doctor prescription
  price levitra cialis viagra
  viagra no prescription
  buy viagra online overnight shipping
  viagra without a doctor prescription
  can you buy viagra in cancun

  Reply
 • WilliamFlest WilliamFlest 15 Dec 2017

  viagra 100 mg ou cialis 20mg
  viagra without prescription
  buy viagra rite aid
  viagra without prescription
  how do you get medicaid to pay for viagra
  viagra without a doctor prescription
  necesitas receta medica para comprar viagra
  viagra without a doctor prescription
  viagra en farmacia online

  Reply

Leave a comment