Денес 05 јули 2017 година во Младински Информативен и Советодавен Центар ИНФО СЕГА се одржа седмата по ред работилница од летната креативна школа за деца.

На денешната работилница учествуваа 20 деца, кои најпрво преку игри со музика и танцување се подготвија за работилницата. Денешната задача беше на тема музика и караоке. Децата играа разни игри поврзани со ритам и музика, пееја песни и се забавуваа.

Наредната работилница е во петок. Вакви работилници ќе се одржуваат во текот на летниот период.

Повеќе фотографии од работилницата може да видите на следниот линк. 

Leave a comment