Денес 30 јуни 2017 година во Младински Информативен и Советодавен Центар ИНФО СЕГА се одржа шестата по ред работилница од летната креативна школа за деца.

 

На денешната работилница учествуваа 28 деца, кои најпрво преку игра, забава и смеа се подготвија за работилницата. Денешната задача беше пишување приказни на англиски јазик, преку илустрации. Целта на денешната задача беше подобрување на разговорен и пишан англиски јазик. 

 

Наредната работилница е во среда.

Повеќе фотографии од работилницата може да видите на следниот линк. 

1028 comments

Leave a comment