Денес 23 јуни 2017 година во Младински Информативен и Советодавен Центар ИНФО СЕГА се одржа четвртата по ред работилница, од летната креативна школа за деца.

 На денешната работилница учествуваа околу 40 деца, кои преку игра и забава ја изразуваа својата креативност. Тие изработуваа колажи од хартија, кои имаа летна тематика. 

 

454 comments

Leave a comment