Brainster.io е база од 250 онлајн алатки и ресурси од областа на стартапи, маркетинг, дизајн, кодирање, UX, UI, и продуктивност кои се бесплатни за користење.

 

Без разлика дали сте маркетер, професор, студент, претприемач, дизајнтер или програмер, преку оваа платформа ќе ги надградите своите вештини и ќе заштедите време на пребарување.

Зошто оваа платформа? Бидејќи е супер корисно да ги имате сите овие алатки и ресурси на едно место за да не мора да трошите време барајќи ги на интернет.

Зошто оваа платформа? Бидејќи е супер корисно да ги имате сите овие алатки и ресурси на едно место за да не мора да трошите време барајќи ги на интернет.

Дали се плаќа?Се разбира дека не се плаќа. Brainster.io е бесплатна за користење со содржина која редовно ќе се обновува.

 Кој го прави ова? Ова го прави дел од тимот на Brainster под водство на Анита Антиќ со помош од Драгана Милчевска и Петар Ниновски.

 

Што добивате? Збир на испробани и актуелни алатки од областа на маркетинг, дизајн, кодирање, стартап, UX, UI и продуктивност со чија помош ќе ги надоградите сопствените вештини и воедно ќе заштедите време на пребарување на истите.

Платформата може да ја најдете на следниов линк.

 

 

Превземено од pixel.mk

 

326 comments

 • GregoryTek GregoryTek 14 Dec 2017

  viagra generico mexico
  viagra without a doctor prescription
  is it illegal to buy viagra from someone
  viagra without a doctor prescription
  can you buy viagra over the counter in jamaica
  viagra without a doctor prescription
  buy viagra from pfizer
  viagra without a doctor prescription
  get viagra tomorrow

  Reply
 • 4btp1lo 4btp1lo 14 Dec 2017

  medicine without a prescription
  supermarket near me
  about canadian drug companies canadian pharmaceuticals mail order companies
  canada medications

  canadian drug company

  Reply
 • Robertelorm Robertelorm 14 Dec 2017

  viagra tablet in australia
  viagra without prescription
  buy viagra alternatives
  viagra without a doctor prescription
  viagra from india online
  viagra no script
  wat doet viagra prices
  viagra without a doctor prescription
  where can i get viagra in hyderabad

  Reply

Leave a comment