Brainster.io е база од 250 онлајн алатки и ресурси од областа на стартапи, маркетинг, дизајн, кодирање, UX, UI, и продуктивност кои се бесплатни за користење.

 

Без разлика дали сте маркетер, професор, студент, претприемач, дизајнтер или програмер, преку оваа платформа ќе ги надградите своите вештини и ќе заштедите време на пребарување.

Зошто оваа платформа? Бидејќи е супер корисно да ги имате сите овие алатки и ресурси на едно место за да не мора да трошите време барајќи ги на интернет.

Зошто оваа платформа? Бидејќи е супер корисно да ги имате сите овие алатки и ресурси на едно место за да не мора да трошите време барајќи ги на интернет.

Дали се плаќа?Се разбира дека не се плаќа. Brainster.io е бесплатна за користење со содржина која редовно ќе се обновува.

 Кој го прави ова? Ова го прави дел од тимот на Brainster под водство на Анита Антиќ со помош од Драгана Милчевска и Петар Ниновски.

 

Што добивате? Збир на испробани и актуелни алатки од областа на маркетинг, дизајн, кодирање, стартап, UX, UI и продуктивност со чија помош ќе ги надоградите сопствените вештини и воедно ќе заштедите време на пребарување на истите.

Платформата може да ја најдете на следниов линк.

 

 

Превземено од pixel.mk

 

326 comments

 • Willievof Willievof 14 Dec 2017

  viagra 800mg
  viagra without a doctor prescription
  generic term viagra
  viagra without a doctor prescription
  bula do viagra 25 mg
  viagra no script
  cheap female viagra pills
  viagra without a doctor prescription
  viagra online free sample

  Reply
 • ThomasTrini ThomasTrini 14 Dec 2017

  can i buy viagra online yahoo answers
  viagra without a doctor prescription
  will viagra generic form
  viagra without prescription
  what happens if i take cialis and viagra together
  viagra ohne rezept aus deutschland
  can i buy viagra in walgreens
  viagra without a doctor prescription
  cheap uk viagra online

  Reply
 • Kennethfrime Kennethfrime 13 Dec 2017

  viagra 100mg cost
  viagra without a doctor prescription
  buying sildenafil online
  viagra without a doctor prescription
  average price viagra without insurance
  viagra no prescription
  generic viagra soft tabs 50 mg
  viagra ohne rezept aus deutschland
  cheapviagratablets.com

  Reply

Leave a comment