По повод велигденските празници беше одржана креативна работилница со учениците од ОУ„Климент Охридски“ и ЕВС волонтерите од ИНФО СЕГА.

 

На 12 април во ОУ „Климент Охридски“ - Прилеп се одржа креативнана работилница по повод велигденските празници. Учениците заедно со ЕВС волонтерите правеа велигднески украси кои потоа ќе бидат продавани на велигденскиот панаѓур. 

Повеќе слики од настанот може да погледнете на нашата официјална фејсбук страна.

Leave a comment