Сакате да работите на бродовите за крстарење т.н ултра луксузни пловечки хотели?

Коузон има воспоставено систем на
– Информирање
– Селектирање
– Обучување
– Презентирање ( лично интервју со представник од бродските компании – менаџер за вработување )
Аплицирањето е целогодишно и се остварува преку две форми и тоа :
1. Посета на Коузон во една од неколкуте канцеларии во Македонија (или регионов)
2. Презентација за работа на брод – задолжително присуство и услов за аплицирање
Коузон Корпорација е лидер во вработувањата во Cruises индустријата во Источна Европа со канцеларии во 15 држави. По основањето во 1997 година, со пионерски чекори во развивањето на системот на регрутација на млади лица од Македонија, Бугарија и Србија, Коузон го градеше својот имиџ на професионална фирма со јасна стратегија да го донесе најдоброто во Македонија.
Денес, Македонија е центар за вработување за најдобрите Cruises бродски компании:
Royal Caribbean Cruises Line
Celebrity Cruises
Azamara Crub Cruises
Pullmantur Cruises
Norwegian Cruises Line
Princess Cruises
MSC Cruises
Star Cruises
Viking Ocean Cruises
За сите овие компании, Коузон ги има ексклузивните права за повеќе Источно Европски држави.

3935 comments

Leave a comment