На 8ми Март, во Среда, беше одржан хуманитарен панаѓур, на кој се продаваа украси и честитки.

 

Честитките и украсите беа изработени во просториите на Младинскиот Информативен и Советодавен Центар ИНФО СЕГА- Прилеп, од страна на претставници на ИНФО СЕГА, волонтерите од Франција на ИНФО СЕГА и волонтери на Волонтерски Центар Скопје, кои исто така доаѓаат од Франција.

Панаѓурот се одржа во просториите на СОУ "Ѓорче Петров"- Прилеп и беше од хуманитарен карактер.

1127 comments

 • Jeffreynab Jeffreynab 15 Dec 2017

  20 mg tadalafil
  viagra & cialis
  how to buy cialis on line cialis free trial
  cialis on sale in usa

  Reply
 • Lancetox Lancetox 15 Dec 2017

  buy viagra cialis online canada
  viagra without prescription
  viagra online buying
  viagra without prescription
  viagra natural pills
  viagra without prescription
  countries where you can buy viagra
  viagra without a doctor prescription
  buy viagra uk

  Reply
 • VbsfynPeergy VbsfynPeergy 15 Dec 2017

  http://viagraonszb.com/
  canadian viagra
  [url=http://viagraonszb.com/]viagra price[/url]
  viagra from india
  cheap viagra

  Reply

Leave a comment