Денес, 29 Декември 2016 година, беше одржан ХУМАНИТАРЕН Новогодишен панаѓур, на кој се продаваа украси кои ги изработија учениците од СОУ Климент Охридски, ЕВС волонтерите од Италија, од ИНФО СЕГА и Младински Совет Прилеп.

Средствата кои беа собрани на панаѓурот се донирани за лекување на ученичката Евгенија Јоновска. На крајот од панаѓурот сите штандови беа празни и со тоа е успешно завршена уште една хумана акција. Голема благодарност до сите оние кои учествуваа, присуствуваа и купуваа новогодишни подароци, со што и овозможија на Евгенија полесен пат во странство поради лекување. 

1716 comments

 • vtaletbeyu vtaletbeyu 15 Dec 2017

  shvlgncy http://sundownbuilders.com viagra buy uk buy pfizer viagra online izmf buy cialis professional online

  Reply
 • f1bpcl f1bpcl 15 Dec 2017

  cialis canadian pharmacy drapolene cream
  buying from viagra canada canadian government approved pharmacies
  canadian drugs viagra

  Reply
 • Williamwibly Williamwibly 15 Dec 2017

  legally buy viagra online
  viagra without a doctor prescription
  do u get viagra
  viagra without prescription
  viagra retail price
  viagra without a doctor prescription
  otc pills like viagra
  viagra without prescription
  trusted sites to buy viagra

  Reply

Leave a comment