На оваа креативна работилница учествуваа 27 деца од сите основни училишта во Прилеп. 


Децата најпрво играа забавни игри, а потоа се фотографираа и изработуваа креативни летни рамки за фотографиите. Покрај тоа изработија и цртежи со нивните портрети.


Работилницата ја одржаа Анда од Романија и Алби од Франција со помош на локални волонтери од ИНФО СЕГА 

Leave a comment