Се прашувате дали е автомобил или е брод? Не! Тоа е јахта на Mercedes- Benz која пружа луксуз , стил и задоволство и може да биде ваша за само 1,2 милиони фунти.

 

Оваа луксузна јахта е уште наречена „ Сребрена стрела на морињата“ и е забележана како плови во близина брегот на Сен-Жан-Кап Фера на Француската ривиера.

 

Дизајнот на јахтата е комбинација на автомобил и брод, со должина од 15 метри и мотор на Mercedes-Benz. Кога го гледате од страна потсетува на автомобил кој лебди над водата.

 

 

Ќе бидат поизведени единствено 10 јахти , а во една држава може да биде продадена само една.

 

Leave a comment