Оглас за вработување - Електроинженери и Електротехничари.

 

АПАВЕ СЕЕ е компанија која се занимава со услуги кои опфаќаат техничка инспекција и Испитување без разорување во сектор на нафтената индустрија (Oil & Gas). Нашиот кадар на вработени опфаќа круг на специјализирани инженери кои работат на проекти (техничка инспекција) претежно низ Европа, Западна Африка и Југоисточна Азија.

АПАВЕ има потреба од Технички образовани лица со следните квалификации:

-        Завршено високо техничко образование – Електротехнички факултет се смета за предност

-        Одлично познавање на Англиски јазик

-        Високи комуникациски способности и подготвеност за работа надвор од Македонија на подолг временски период

-        Физичка и психичка способност за работа на висина

Предност ќе имаат и кандидатите со претходно искуство при работа со електрични инсталации и мерна и контролна техника.

Сите заинтересирани треба да испратат кратка биографија до: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Успешните кандидати ќе бидат најпрво повикани на иницијален разговор и тестирање на основните познавања во својата професија.

Огласот е активен до 22 август 2019 година.

Leave a comment