Стопанска банка постојано има потреба од надополнување на потенцијалната база на заинтересирани кандидати од следниве области:

 

-        Агенти за подршка и продажба на банкарски прозиводи и услуги во 24/7 Контакт Центарот на Банката

-        Советници за продажба во филијалите на Банката

-        Лица со истакнати резултати и искуство во банкарското работење

-        ИТ професионалци со познавање и искуство во дигитален маркетинг, web и графички дизајн

Банката го задржува правото, доколку се јави потреба во текот на годината да ги контактира заинтересираните кандидати.

Ако сакате да влезете во потенцијалната кандидатска листа за работни позиции кои би се отвориле во текот на годината, пријавете се на следниот линк.

Огласот е активен до 17.07.2019 година.

Leave a comment