МАТГЕНИУС има потреба од Наставник по англиски јазик и Наставник по германски јазик, за дополнителни часови и курсеви по англиски и по германски јазик.

 

Потребни квалификации:

ВСС - ПРОФЕСОР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК.

ВСС -ПРОФЕСОР ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК.

ПОЖЕЛНО Е РАБОТНО ИСКУСТВО СО ДЕЦА И ПОЗНАВАЊЕ НА НАСТАВНИ ПРОГРАМИ ЗА ПРЕДШКОЛЦИ УЧЕНИЦИ И СРЕДНОШКОЛЦИ.

Вашето CV може да го доставите на следната е-маил адреса: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., најдоцна до 31 јули 2019 година.

Телефон за контакт: 076/608-238

Leave a comment