LEORON професионален институт за развој има потреба од советник  за продажба и развој на бизнисот.

 

Ние нудиме можност за:

-        Заработка на конкурентни плати и бонуси

-        Патување на глобално ниво

-        Развивање на силен бизнис акумен

-        Придонес за глобални иновации

-        Работа во поддржувачка, сигурна и меѓународна заедница; со многу можности за професионален развој

-        Корист од сеопфатна програма за велнес

-        Дел од средина посветена на извонредност

Потребно образование – Диплома, која било од следниве:

-        Бизнис администрација / деловен англиски / бизнис

-        Бизнис економија (менаџмент, маркетинг или финансии)

-        Комуникација

-        Човечки ресурси

-        Меѓународниот бизнис

-        Меѓународни односи

-        Право

Потребни вештини:

-        Владеење на англискиот јазик (деловен англиски, и писмено и говорено)

-        Висок степен на комуникација и меѓучовечки вештини

-        Деталност и ориентираност кон корисниците

-        Утврдени, насочени за продажба

Улоги и одговорности:

-        Консултативна продажба на производи и услуги на Леорон на доделената територија

-        Бизнис развој и патување (KSA, ОАЕ, Кувајт, Катар и / или било која друга локација на Клучни клиенти.)

-        Управување со клучните сметки

-        Постигнување на месечни и квартални цели за приходите договорени со директорот за продажба во согласност со индивидуалните и тимските барања

-        Дневно истражување на пазарот

-        Маркетинг

-        Задоволство на клиентите

-        Управување со проекти

Поднесете ја вашата биографија до 30 јули 2019 година на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. со предметната линија ПРИМЕНА: ПРОДАЖБА И БИЗНИС РАЗВОЈ / СКОПЈЕ

Leave a comment