Слога Пром ДООЕЛ Кавадарци поради проширување на својот тим објавува оглас за вработување комерцијалист.

 

Опис на работно место:

·         Работа на терен и покривање на определен регион во Р. Македонија;

·         Посета на коминтенти;

·         Вршење и креирање нарачки;

·         Продажба на производите од продажната палета на друштвото;

·         Работа со постоечки, клучни клиенти.

Квалификации:

·         Образование – ВСС или ССС;

·         Познавање на работа со компјутер;

·         Возачка дозвола Б-категорија.

Лични карактеристики:

·         Иницијатива, комуникативност, упорност, одговорност;

·         Проактивен и професионален пристап во работата;

·         Чесност и лојалност;

·         Способност за работа во тим и во динамична средина;

·         Ефикасност, желба за напредок и усовршување;

Компанијата Слога Пром ДООЕЛ Кавадарци нуди одлични услови за работа со атрактивен пакет на наградување и бонуси, како и овозможување посета на обуки за професионална надоградба.

Тел.за контакт: 043/550-200. 

Аплицирајте на следниот линк.

Краен рок за аплицирање: 31 мај 2019 година.

Leave a comment